close
Uponor sätter ny standard för hygien, hälsa och installation – med en ansvarsförsäkran...
Uponor

Uponor sätter ny standard för hygien, hälsa och installation – med en ansvarsförsäkran

Uponor har idag ett avancerat testcentra som saknar motsvarighet i Europa och samarbetar kontinuerligt med organisationer som har samma syfte, att säkerställa kvalité och säkerhet. I Uponors organisation finns lång erfarenhet av PE-Xa, också några av de mest kunniga och erfarna människorna när det gäller utveckling och produktion av plaströr.

I strävan efter att leverera de säkraste och mest pålitliga lösningarna ville Uponor testa sin kvalitet i en oberoende jämförelse med andra. De senaste testerna gjorda av RISE hittar ni här: www.uponor.se/testresultat där man också kan ladda ner hela testet.

RESULTAT

Det visade sig att de stora resurserna Uponor satsar på utveckling, forskning och produktion för miljö, hälsa och hygien bevisligen ger ett resultat som är värt att ta i beaktande. Och än bättre, ett bevis för Uponor att bygga en trygg plattform på, både för sig själva och sina kunder.

ANSVARSFÖRSÄKRAN

Det är inte en ”försäk-ring” som kostar pengar och som har omöjliga kriterier som skall uppfyllas vid en skada. Det är en ”försäk-ran” som bygger på Uponors forskning, utveckling och produktion och beskrivs i nio viktiga punkter. Naturligtvis ligger också de senaste testerna till grund för Uponors försäkran – Uponor tar ansvar för att de kan. Läs mer om ansvarsförsäkran här www.uponor.se/ansvarsforsakran

Uponors ansvarsförsäkran till alla sina kunder är något som alla på Uponor står bakom och ska motivera Uponor internt och naturligtvis trygga användare externt. I och med denna sätter Uponor en ny standard på vad kvalitet och premium innebär i branschen.

Ladda ner Uponors ansvarsförsäkran här www.uponor.se/laddanedansvarsforsakran

Annika Engström Andersson
Marknadschef
Uponor VVS


E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *