close

Om Uponor

Komfort, säkerhet och helhet

Uponor är en av världens ledande leverantörer av rörsystem för byggnadsindustri och infrastrukturellt byggande. Vårt mål är att erbjuda funktionella, miljöanpassade lösningar av hög kvalitet som bidrar till ett komfortabelt liv. Företaget satsar stora utvecklingsresurser för att ha en ledande teknologisk position.

Vi arbetar målmedvetet för att tillhandahålla komfort och säkerhet till människor genom effektiv distribution av värme, vatten och kyla. Genom denna process, skapar vi ett mervärde till våra kunders hem, kontor och andra lokaler. Vi bygger inte bara våra system med de bästa komponenterna på marknaden. Vi ger också våra affärspartners den support de behöver, från teknisk information/utbildning och projektering till att alltid ha en stark lokal marknadsorganisation och snabb service.

Vi ser också till att installationerna av våra system är enkla och säkra med så få verktyg som möjligt, vilket eliminerar risken för fel. Våra produkter är alltid konstruerade och anpassade efter lokala behov och krav, med den tekniska dokumentationen på det lokala språket.

Varje enstaka systemkomponent är konstruerad och producerad enligt samma orubbliga standard. Vår produktion av plast- och kompositrör är anpassad till kvalitetsstandarden ISO 9001. Att vi också är certifierade enligt ISO 14001 är ett bevis på vår trofasthet till miljön.

 

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *