• Permalink Gallery

    Middagsbjudningar utan begränsningar med nya diskmaskinen XXL

Middagsbjudningar utan begränsningar med nya diskmaskinen XXL

En sak som särskiljer Norden och dess befolkning från andra delar av världen är att vi föredrar att bjuda hem gäster för att umgås i en personlig miljö, istället för att träffas på restauranger eller kaféer. Med den nya diskmaskinen Asko XXL går det nu att bjuda på större bjudningar och samla fler av sina vänner utan att bekymra sig för disken.

Den nya diskmaskinen XXL från Asko är bland de rymligaste och mest mångsidiga maskinerna på marknaden. Med en kapacitet på upp till 18 kuvert och fyra flexibla korgar gör diskmaskinen det möjligt att bjuda in både familj och vänner utan att bekymra sig för disken efteråt.

Rent och snyggt

Under sommaren när dagarna är långa och ljusa tycker människor om att tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Under höst och vinter, när vi bara har några timmar dagsljus, är vi däremot mer benägna att stanna inne och njuta av hemmet. Vi tycker om att bjuda in vänner och familj på middagar och fester. Enda problemet är städningen efteråt.

Med diskmaskinen Asko XXL går det att få mer saker rent samtidigt. Vi behöver inte ta tag i diskbänkar fulla av smutsigt porslin eller vakna till tallrikstorn på köksbänken. Det är inte längre nödvändigt att diska hälften av sakerna för hand för att du inte kan få in något mer i diskmaskinen. Det ger mer tid för både värdar och gäster att umgås, vilket i slutändan är vad en bjudning handlar om.

Asko XXL

Asko har alltid varit i framkant när det gäller design och avancerade lösningar och detta nya tillskott till diskmaskinsutbudet är inget undantag. Med plats för upp till 18 kuvert och med fyra korgar är XXL den rymligaste diskmaskinen på marknaden. Korgar som kan justeras i höjdled, delningsbara och vikbara pinnrader, särskilda hyllor för vinglas och skarpa knivar och möjlighet att ta bort mittkorgen gör att XXL är maximalt flexibel. Oavsett om du behöver mer korgutrymme för små koppar, bestick och köksgeråd eller mer höjd för större grytor och pannor eller bakplåtar, så uppfyller Asko XXL dina behov.

Diskmaskinen har flera spolzoner, som aktiveras under en tvättcykel. Dessutom finns särskilda PowerZones som ger bättre rengöring av större grytor och pannor samt för mindre vanliga former som vaser och nappflaskor. Resultatet förbättras också av att alla huvuddelarna är tillverkade av rostfritt stål, som inte bara gör maskinen mycket hållbar och enkel att underhålla, utan även bidrar till ett enhetligt perfekt resultat, disk efter disk.

XXL är också utrustad med Askos avancerade torksystem, Turbo Drying Express+™ (TDE+). När diskningen avslutats aktiveras turbotorkfläkten och suger in all varm ånga. Fukten tas bort från ångan innan den har möjlighet att svalna och lägga sig som fukt på tallrikar och glas. Den kvarvarande fukten kondenseras och återförs till filtret. Denna funktion sparar inte bara energi – den eliminerar även märken och vattenfläckar på tallrikar och glas, samt ger möjlighet att diska och torka plast med ett särskilt plastprogram.

Diskmaskinen Asko XXL finns nu i handeln och kan fås med lucka i stål, i vitt eller med en helt integrerad lucka. Asko D5896XXLFI kostar från 17 295 SEK. För inköpsställen vänligen besök www.asko.se

Diskmaskin Asko D5896XXLFI – specifikationer:

Typ: Inbyggd diskmaskin

Displaytyp: LCD

Antal program: 13

Antal korgar: Fyra

Antal kuvert: 14–18

Höjd: 860 mm

Bredd: 596 mm

Djup: 550 mm

Energiförbrukning: 0,83 kWh

Energimärkning: A+++

Av |januari 13th, 2016|ASKO|0 Kommentarer|

Den mest flexibla kyl/frysen i världen

Anpassar sig till din sunda livsstil*

Med den nya Adaptive Temperature Control (adaptiv temperaturreglering) anpassas ditt ASKO-kylskåp till dina vanor och ger optimal temperaturhantering. Smarta sensorer övervakar noggrant hur du använder kylskåpet i hemmet över en vecka och anpassar till din livsstil.

Byt till XXL-kyl**

En vanlig kombinerad kyl/frys kan användas för förvaring av antingen färska eller frysta livsmedel. Med den nya flexibla kyl/ frysen från ASKO med Convertible Zone kan du emellertid också konvertera frysskåpet till ett kylskåp och få ett XXL-kylskåp på endast 2 timmar.

FreshAir™ med fläkt*

FreshAir™ har en antibakteriell effekt och bevarar färskheten upp till 60 % längre. Fläkten sprider joner i kylskåpet för maximal effekt när det gäller frisk luft och färska livsmedel. Den idealiska temperaturen återställs snabbt i kylskåpet när dörren har öppnats.

Active Vita Led™**

Den speciella Vita LED-belysningen imiterar fotosyntesprocessen och säkerställer effektivt att de förvarade livsmedlen bevarar de viktiga och värdefulla vitaminerna som de naturligt innehåller och behåller livsmedlen färska längre.

Se hela sortimentet av kyl/frysar här.

* Finns på alla modeller – ** Finns på RFN2284

Av |november 3rd, 2014|ASKO|0 Kommentarer|